massage

Meer resultaten voor massage

thai massage amsterdam thai massage amsterdam.
Hot Stone Massage. Ook een Hot stone massage bieden wij aan in onze salon in Amsterdam. Een behandeling van een uur is vanaf 75 euro. Hot stone massage een eeuwenoude massage techniek die op alle continenten. Tijdens de body scrub massage worden dode huidcellen verwijderd, waardoor uw huid zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert deze massage de doorbloeding van de huid en heeft een. Bezoek onze massage salons. 020 846 3638. Wij hebben een kleine, knusse spa in het hart van Amsterdam Oud-West op Kinkerstraat 61.
Massages Hotel van Oranje Noordwijk aan Zee.
Bij Beauty Oranje staat resultaat voorop. Of u nu kiest voor een intensieve sportmassage, een stimulerende bindweefselmassage of een ontspannende hotstone massage, uw wensen staan centraal in de gehele behandeling. Kies voor een heerlijke massage in de salon van Beauty Oranje. Hot Stone Massage. Meer info
massage tafel
MassageWebshop MassageWebshop.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. Dé specialist in Massagetafels, Massagestoelen, Hotstones, Facecovers., Vachten, Textiel, Hoeslakens, Massage-olie en alle overige Massage artikelen.
massage tafel
Vroon praktijk voor holistische massage en bewustzijnswerk.
Heb na de massage bij mijn vriend op de bank zitten brullen. Er kwamen allerlei gedachten in me op over mezelf van de afgelopen jaren, die pijnlijk waren. Mooi dat de massage dat los heeft gemaakt. Pijnklachten zijn op dit moment weg!
fysio massage
Massage boeken Thermae 2000 Bron van goed leven.
De klassieke wellness massage is een ontspanningsmassage waarbij al uw vast zittende spieren los worden gemaakt, of gaat u liever voor een andere lichaamsmassage? Door de keuze uit de vele massages past er altijd een bij uw wellness dag. Wilt u ultieme ontspanning ervaren en daarom een massage boeken?
Massage behandeling extra info FysioTotaal.
Door deze bindweefselzones te stimuleren, wordt ook intern het lichaam gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen. Tevens krijgen zenuwuiteinden in de huid en in het bindweefsel door de massage een verbeterende prikkel. De massage technieken kunnen variëren van oppervlakkig tot intensief.
Massage Hotel Stein Urmond.
rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht De massage wordt uitgevoerd met massage-olie op de blote huid. Voetreflex zone massage. Deze vorm van massage geeft een diepe ontspanning en zorgt ervoor dat lichaam en geest in evenwicht zijn.
Massages Vitae Wellnessresorts.
Vitae Total Body Massage. Een bijzondere total-body massage van 75 minuten. Een behandeling van 40 minuten. Perfect tegen stress en spanning. Lomi Lomi massage. Hawaiiaanse massage van 25 minuten met mooie, lange, vloeiende bewegingen. Een intensieve massage met warme olie en bamboe stokken.
Massages Thermen Berendonck.
Hand en voetbehandelingen. Weldadige massages, speciaal voor jou. Kies wat jij je lichaam cadeau wilt doen. Weldadige massages, speciaal voor jou. Kies wat jij je lichaam cadeau wilt doen. Mild of intensief. Altijd verrassend ontspannend. Ontspannen spieren, lichaam in balans.
Massage artikelen kopen? Decathlon.nl.
Door middel van een massage neem je de spanning in je spieren weg, maak je het weefsel los, verbeter je de doorbloeding en bevorder je het herstel van je spieren. Allemaal goede redenen dus om je spieren goed te behandelen met een massage.

Contacteer ons