massages

Op zoek naar massages?

Klein Massage uw masseur in Leiden en Hazerswoude-Rijndijk Klein Massage.
U kunt dit tijdens de massage altijd aangeven aan uw masseur. De masseur stemt de massage altijd af op uw persoonlijke behoeftes. Veel mensen hebben last van verhoogde spierspanning of andere spier-gerelateerde klachten. Onze masseurs kunnen tijdens de bodycheck bepalen of dat bij u ook het geval is. Massagebehandelingen kunnen hierbij helpen. Wij kunnen voor u een persoonlijk behandelplan samenstellen. Dit kan verlichting van uw klachten geven, of de klachten zelfs helemaal laten verdwijnen. Als u specifieke lichamelijke klachten heeft, kunnen wij hiervoor ook een persoonlijk behandelplan opstellen. Wij kijken welke massage het best helpt bij uw specifieke klachten en bepalen hoeveel tijd er tussen de massages moet zitten voor het beste resultaat.
massages
MW massages Jouw masseur in Haarlem Boek Nu!
Spring naar de primaire inhoud. Lomi Lomi massage in Haarlem. Polariteitsmassage voel je vitaal. Waarom een massage. Massage tegen spierpijn. Absoluut niet masseren. MW massages Jouw deskundige masseur in Haarlem Boek nu! MW massages Jouw deskundige masseur in Haarlem. Op zoek naar een deskundige masseur? Op zoek naar ontspanning? Nek en Schouderklachten? MW massages: Kwaliteit en aandacht voor jou. MW massages is gespecialiseerd in ontspanningsmassages. Bij deze massages staat niet alleen ontspanning centraal maar wordt er ook aandacht besteed aan jouw eventuele klachten. Aangeraden wordt om regelmatig een massage te nemen. Dit kan je zien als een luxe, maar ook als een investering in jezelf. Door je regelmatig te laten masseren voorkom je nek en schouderklachten op de lange termijn, en kan je stressvolle situaties beter opvangen. Je kan al baat hebben bij een massage van 30 minuten per 4 weken.
Massages Vitae Wellnessresorts.
Hot Stone massages. Een massage met warme vulkanische stenen. Keuze uit 25 en 50 minuten. Deze massage helpt je om stress en spanningen te verminderen. Keuze uit 25 en 50 minuten. Keuze uit 25 en 50 minuten. Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis dagje wellness!
Beautycenter Thermen Barendrecht Overzicht Massages.
Reserveren Sauna Reserveren beautycenter Cadeaubonnen. GA DIRECT NAAR. 2992 SB Barendrecht. Beautycenter: 0180 62 21 65. Sauna: 0180 61 42 69. Alle prijzen zijn in incl. 1000: 2200: uur. 1000: 2300: uur. 1000: 2300: uur. 1000: 2300: uur. 1000: 2400: uur.
Palestra beauty wellness Beauty Massages.
Massages zijn mogelijk in klassiek, hotstone, coldstone, chocolade of zwangerschapsmassage. U kiest de duur van de massage 25, 45, 60 of 75 minuten. De prijs is vanaf 3500, p.p. Onze massages zijn ook mogelijk in een duo salon. Vanaf 4750, p.p.
Home.
Met een ontspanningsmassage komt u niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk even tot rust. Door de rustige strijkbewegingen effleurages en afwisseling in tempo met de daarbij behorende wiegende en pulserende bewegingen krijgt het hoofd even geen kans om na te denken.
Massages Zee.
WELKOM BIJ MASSAGES ZEE. Massages en Zee is een massage praktijk aan huis en vlakbij zee. De zee en het gezellige oude centrum van Scheveningen is maar 5 minuutjes lopen vanaf de praktijk. WIJ ZIJN VAN DINSDAG 14 JULI 2020 T/M EIND AUGUSTUS AAN HET MASSEREN IN GRIEKENLAND. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. T A K E C A R E O F Y O U R B O D Y. I T S T H E O N L Y P L A C E Y O U H A V E T O L I V E. WAAROM EEN MASSAGE? Een massage zorgt voor een ontspanning die dicht bij meditatie ligt. Het verbetert je weerstand. Stimuleert positieve emoties. Het is goed voor de doorbloeding. Vermindert stress, pijn en onrustige gevoelens. Ook is het een manier om weer dichter bij jezelf te komen. Wij hebben super leuke kadobonnen. Mocht je regelmatig voor een massage willen langskomen dan hebben wij ook rittenkaarten. Neem rustig een kijkje op onze website. MASSAGE BIJ JOU THUIS? Ook is het mogelijk om een massage bij jou thuis te boeken. Woon je in Den Haag e.o?
massages
Zorgt voor ontspanning van het lichaam. Helpt tegen stress en is goed voor je humeur! Wij beschikken over een duo-salon, dus met z'n' twee├źn een behandeling of massage is mogelijk! Heeft u vragen of wilt u reserveren? Non manuele massages.
Direct een Massage Op zoek naar een massage? Ruime keuze in salons.
Op zoek naar een massage? Bekijk alle salons. Over Direct een Massage. Op Direct een Massage boek je gemakkelijk in minder dan een minuut een massage naar keuze in je eigen regio. Kies een behandeling naar keuze en geniet van de massage.

Contacteer ons