massages

Resultaten voor massages

Massages Thermen Berendonck.
Ik heb een voucher. Veilig naar de sauna. Weldadige massages, speciaal voor jou. Kies wat jij je lichaam cadeau wilt doen. Weldadige massages, speciaal voor jou. Kies wat jij je lichaam cadeau wilt doen. Mild of intensief. Altijd verrassend ontspannend.
castor olie haargroei
Massages, ontspannend voor lichaam en geest Waterlelie wellnessresort.
Alle massages van onze professionele behandelaars werken ontspannend voor zowel lichaam als geest. Afhankelijk van de massage die u kiest, verbetert uw houding of uw balans. Kies de massage die bij uw wensen past en reserveer alvast! Massagebehandeling zonder saunabezoek.
expert klazienaveen
Massages Badhotel Domburg.
Zeer ontspannen massage met warme afgeronde basaltstenen. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en de doorbloeding geactiveerd. Een massage met warme stempels gevuld met Zeeuwse kruiden. Duur 25 minuten: 3500., Duur 50 minuten: 6500., Massages op aanvraag.: Hoofd, nek en schouder massage.
b2b
Massages Amrâth Hotel Thermen Born Sittard Massage Born.
Laat u verwennen. Maak een keuze uit éen van de vele verschillende massages bij Amrâth Hotel Thermen Born-Sittard. Neem een moment voor uzelf en ontsnap uit het hectische dagelijkse leven. Ervaar de ultieme ontspanning tijdens een heerlijke massage en voel de spanning uit uw lichaam glijden.
rijschool geldrop
Thermen Houten.
Het is ook mogelijk om de massages zonder saunabezoek te reserveren. En indien mogelijk gelijkertijd wanneer u samen met een vriendin komt. De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in harmonie.
ijsselstein makelaar
Intensieve Ontspannende Massages.
Leer meer over de verschillende massages en ontdek jouw favoriet. Ontspannend, intensief of bijzonder. Krachtige massages, diep ontspannen. Anti stress massage. Extra ontspanning voor hoofd en nek. Breng je lichaam in balans. Lomi lomi massage. Een Hawaïaanse massage die je moet beleven.
funda almelo
Bijscholing voor masseurs en lichaamswerkers Rustpunt Massages.
Rustpunt Massages geeft al bijna 10 jaar bijscholing voor masseurs en lichaamswerkers. In alle workshops is veel aandacht voor je werkhouding tijdens het masseren. En ook als je pijn in je handen, polsen, nek of schouders hebt, of elders pijnklachten ontwikkelt door je werk als masseur of lichaamswerker, kan je bij Rustpunt Massages passende cursussen volgen.
ijsselstein makelaar
Massage: alle soorten massages op een rij Uw Massagetafel.
Behandelstoelen en tafels. Zadelkrukken en tabouretten. Massagekussens en matten. Crosstrainers en loopbanden. Massagebehandelingen van A tot Z. Over de hele wereld wordt massage beoefend, en elke massagesoort kent zijn eigen geschiedenis, ontwikkeling, doel en vorm. In Nederland en West-Europa hebben we toegang tot vrijwel alle denkbare soorten van massage en veel massagesoorten zijn inmiddels via opleiding en cursussen voor masseurs beschikbaar. Een lijst, in alfabetische volgorde, van een groot aantal massagesoorten.: Traditionele Chinese geneeswijze TCM geënt op acupunctuur waarbij drukmassage op de meridiaanpunten beoefend wordt. Door het activeren van deze energiepunten wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderd, blokkades verdwijnen en energie neemt toe. Zeer oude Chinese massagevorm, doorontwikkeld in Japan, waarbij drukken en wrijven centraal staat. Massage van het gehele lichaam, veelal met verwarmde kruidenolie, gebaseerd op de principes van Ayurveda, een holistische gezondheidsleer die draait om de energie die aanwezig is in lichaam, geest en de gehele kosmos. Ter stimulering van het zelfgenezend vermogen, het immuunsysteem en ter bestrijding van vermoeidheid en spanning. Kalmerende massage gericht op ontspanning en ter verbetering van energie. Veelal met aromatherapeutische oliën en soms met hotstones.
Massages Wellness Warmond.
Lees meer Lees meer. Een combinatie van traditionele massage met warme olie en hotstones. Deze behandeling geeft de ultieme ontspanning. Te bespreken voor 40 of 55 minuten. Lees meer Lees meer. Boek nu een van onze massages. Jij verdient dit moment.

Contacteer ons